Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çorum Çevre Yolu’nda inşaatı devam eden İskilip farklı seviyeli kavşak çalışmasını inceledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çorum ziyareti kapsamında  Laçin-Kırkdilim Tüneli Işık Görme Töreni’nin ardından  Çorum Çevre Yolu’nda inşaatı devam eden farklı seviyeli kavşak çalışmasını inceledi.

İncelemeler sırasında Bakan Karaismailoğlu’na Vali Mustafa Çiftçi; AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu; Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da eşlik etti. Çalışmalarla ilgili Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov bilgi verdi.

Çorum’a katkı sağlayacak önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Bakan Karaismailoğlu, “Çorum’da güzel işler yapılıyor. Çorum’da devam eden 12 adet karayolu projemiz var. Çevreyolunda devam eden seviyeli kavşak şehirlerarası yolların kesiştiği önemli bir yer. Bu projeler Çorum’a önemli katkıları olacak. Önümüzdeki aylarda tamamlayarak hizmete sunacağız. Çorum için Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

You may also like

More in Gündem