Çorum FK Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, deplasman veya iç saha fark etmeksizin her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, “İnandığım ve bildiğim bir şey var, 5 ay sonra zaten Süper Lig’de olacağız” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak Çorum FK, hazırlıklarını Arca Çorum FK Tesisleri’nde Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde sürdürdü. Antrenman öncesinde Eroğlu’nun yanı sıra futbolcular Oğuz Gürbulak ve Danijel Aleksic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
HÜSEYİN EROĞLU: “5 AY SONRA SÜPER LİG’DE OLACAĞIZ”
Her haftanın önemli olduğunu vurgulayan Hüseyin Eroğlu, “İnandığım ve bildiğim bir şey var, 5 ay sonra zaten Süper Lig’de olacağız. Önceki yıllarda da benzer deneyimlerimiz oldu. Şu an puan anlamında fark olsa da, önümüzdeki süreçte bunu kapatıp hedeflediğimiz Süper Lig’e ulaşacağımıza inanıyorum. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor ve bu haftayla beraber çıkışımız başlayacaktır. Rakiplerimiz zor, ama biz de güçlü bir takımız. Deplasman veya iç saha fark etmeksizin her maçı kazanmak için oynayacağız” şeklinde konuştu.
OĞUZ GÜRBULAK: “DEPLASMANLARDA KAZANAMAMA SERİMİZİ KIRMAK İSTİYORUZ”
Sarıyer maçının önemine değinen Oğuz Gürbulak, “Bu maçı kazanırsak önümüz gerçekten çok açık. Deplasmanlarda da kazanamıyoruz ve bunu kırmak istiyoruz. Takım olarak motivasyonumuz yüksek. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Takımın bütünlüğünü sağlamak zaman alıyor, ama birlikte çalışarak hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
DANIJEL ALEKSIC: “HEDEFİMİZ AÇIK: ŞAMPİYONLUK”
Takım performansının artırılması gerektiğini vurgulayan Sırp futbolcu Danijel Aleksic, “Futbol 90 dakika süren bir oyun ve sezon boyunca birçok maçımız var. Oyun olarak hak ettiğimiz puanları alamadık, ancak kulüp ve organizasyon olarak çok iyi bir ekibimiz var. Taraftarımız desteğiyle bir araya gelme amacımız net: Bu sezon şampiyon olacağız. Performansımızı artırarak hedefimize ulaşacağız” dedi.
















